Üdvözlet, Vendég
Szabályok

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK


1.1 Regisztráció

1.1.1 Hitelesítési adatok
A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és működő e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az általad választott felhasználónév már foglalt, akkor kérjük, válassz másikat. Az általad megadott személyi adatokat nem használjuk fel üzleti célokra, harmadik félnek nem adjuk tovább.

1.1.2 Felhasználónév
Nem használható domain név felhasználónévként, vagy arra utaló felhasználónév. Az ilyen jellegű regisztrációkat azonnal töröljük.

1.1.3 Feltételek
A regisztrálás során a leendő fórumtag elfogadja a VIHARSAROK A.M.S.E. Fórumának fórumszabályzatát, és azt magára kötelező érvényűnek tekinti, a fórumon mindig annak betartásával viselkedik!

1.1.4 Felhasználói fiók
Tagonként egy felhasználói fiók létrehozása engedélyezett. Amennyiben másik felhasználónévvel újabb fiókot hozol létre, és ez a tudomásunkra jut, felszólítás nélkül eltávolítjuk.


1.2 Nyelv és helyesírás

1.2.1 A fórum nyelve
Fórumunk nyelve a magyar, ezért ne küldj be idegen nyelvű hozzászólásokat. Ha mégis így tennél, add meg a fordítást is, hogy mások is megértsék.

1.2.2 Helyesírás
Hozzászólásaidban ügyelj a magyar helyesírás szabályaira, használj ékezetes betűket és kerüld a ma divatos betűösszevonásokat, szórövidítéseket.

1.2.3 A hozzászólás betűszíne
Hozzászólásaidban ne használd a piros betűszínt vagy annak árnyalatait. Az adminisztrátorok és a moderátorok használhatják csak, például a szöveg kiemeléséhez.


1.3 Hozzászólás

1.3.1 Új téma indítása előtt keress a fórumban
Új téma indítása előtt alaposan nézz körül, hogy a problémát felvetette-e már valaki, és érkezett-e rá válasz. Ezt célirányos kulcsszavakra történő kereséssel tudod a leggyorsabban megvalósítani.

1.3.2 A kérdés elhelyezése
A kérdésedet az arra legmegfelelőbb témába küldd be, egyéb esetben áthelyezésre kerül az általunk legmegfelelőbbnek ítélt témába/fórumba.

1.3.3 Kérdés elhelyezése több témában
Ugyanazt a kérdést ne tedd fel több témában. A nem igazán megfelelő fórumba beküldött hozzászólás törlésre kerül.

1.3.4 Jól megfogalmazott Tárgy sor
A Tárgy sorban összegezd néhány szóban a problémádat, és a hozzászólásban fejtsd ki azt. Helytelen: „SEGÍTSÉG!” Helyes: „Kihagy a gyújtás”. A Tárgy mezőben ne írj csupa nagybetűvel, ne adj meg webcímet.

1.3.5 Nem a témával kapcsolatos hozzászólások
A fórum a tudásbázis egy fajtája, ami jobban áttekinthető lesz, ha nem térsz el az adott témától. Ha mégis hozzá szeretnél szólni egy témához, ami nem szervesen a tárgyhoz tartozik, akkor keresd meg a legmegfelelőbb fórumot, ott nyiss új témát, és hivatkozz arra, amelyikhez kapcsolódik.

1.3.6 Válasz a hozzászólásra
Az előtted feltett hozzászólást ne idézd, válaszolj rá közvetlenül.

1.3.7 Kerülendő témák, hangulatjelek, írásjelek
Kerüld el a jelentéktelen témák indítását, az egyszavas (vagy rövid) hozzászólásokat, a hangulatjelek és a mondat végi írásjelek (felkiáltójel, kérdőjel) túlzott használatát.


1.4 Közösségi érintkezés

1.4.1 Tiszteld a törvényeket
Ez egy "közösségi" fórum, ahol nincs helye a vallási, etnikai és politikai hozzászólásoknak, megnyilvánulásoknak - még burkoltan sem.

1.4.2 Vulgaritás
Tartózkodj a vulgáris, csúnya szavakat tartalmazó, mások személyiségét sértő megnyilvánulásoktól. Ezeket cenzúrázzuk, beküldőjét kitilthatjuk.

1.4.3 Üzenetek a fórumgazdáknak
Az adminisztrátorokat és moderátorokat ne e-mailben vagy magánüzenetben keresd meg a kérdéseiddel, hanem tedd fel azokat a fórumban, hogy mások is tanulhassanak belőle.


1.5 Reklám. Önreklám. Kereskedelmi tevékenység

1.5.1 Tilos a reklám és az önreklám
Sem hozzászólásaidban, sem a tagoknak küldött magánüzeneteidben ne reklámozd sem a saját, sem más termékeit, szolgáltatásait! Önreklámnak minősül a mértéktelen, nem helyénvaló, fölösleges hivatkozás a termékedre, szolgáltatásodra, weblapodra.

1.5.3 Illegális anyagok, témák

Ne vess föl a hatályos törvényekbe ütköző témákat. Ilyen például a szellemi tulajdonjogokat sértő megnyilvánulások.


2. Aláírások

2.1 Alaki követelmények

2.1.1 Az aláírás hossza
Aláírásod legfeljebb 400 karakterből állhat.

2.1.2 Betűméret
Az általad használt legnagyobb betűméret nem lehet nagyobb a normál méretnél.

2.1.3 Képek, hangulatjelek
Hozzászólásonként legfeljebb 2db képet szúrj be.


2.2 Webcímek

2.2.1 Hivatkozás az aláírásban
Az aláírásodban kizárólag az oldal adminisztrátorának jóváhagyásával helyezhető el kattintható webes hivatkozás.
Az aláírásodban ne használj rejtett linket.


2.3 Hirdetés az aláírásban

2.3.1 Tiltott reklám
Az aláírásban ne utalj értékesítésre, kereskedelemre, termékadatokra, árakra.

2.3.2 Önreklám
Önreklámozás céljából ne hivatkozz más témákra vagy hozzászólásokra.

2.3.3 Aláírás cseréje
Fenntartjuk a jogot arra, hogy az aláírásodat bármikor, bármilyen célból lecserélhessük és/vagy eltávolíthassuk.

Új Fényképalbum

No categories found

Időjárás

Viharsarokring

Viharsarok Ring Bemutatkozik.

Több mint négy éve lelkes kis csapatunk nagy fába vágta fejszéjét, autócross és quad versenyek rendezésére alkalmas pályát hoz létre Pusztaottlakán a Dragán major területén amely a Viharsarok Ring nevet kapta.

Jelenleg közel 820 méteres pályaszak,  technikás ési gyors szakaszok váltják egymást. Felülete teljes hosszában föld. Széllessége 10 és 14 méterközt, az előzés teljes hosszában biztosított.

Verseny irányítása zárt körablakos buszból történik, pálya mentén védett bírói dombok vannak elhelyezve.

Rajtzsák 15 méter széles alkalmas 3-2-3-2 illetve 3-3-3-as rajtbesorolásra, rajtzsákba való beállásra a rajt előkészítőben készülhetnek a versenyzők. Rajt lámpás indításra. A rajt-cél vonal mentén köridő mérő antenna került beépítésre, amely még tesztelés alatt van.

A Pálya holt tereiben cross motorok és quadok számára ugratók és ügyességi akadályok lettek kialakítva.

Depó területe füves-gyepes, áram és vízvételi lehetőséggel. Versenyzőinknek szervízponyva használata ajánlott.

Portalanítás 50 köbméteres víztározóból kiépített öntöző rendszerrel történik.

Rendezvényeink egészségbiztosítását a Sani-med Trans végzi.

Lovas szakosztály

ViharsarokAMSE az egyesületen belül lovas szakosztályt hozott létre. Új nevünk: Viharsarok Autó-motor és Lovas Sportegyesület.

Szakosztály feladata:  a lovas sportot űző tagjainak versenyekre való felkészítése és a versenyeken való elindulásuk elősegítése. Részt vesznek a Lovas sportot és a hagyományőrző történelmi lovas játékok népszerűsítésében, lovas életvitel megismertetésében.

Céljaink: - a ló szeretetének elterjesztése

- a lovakkal való bánásmód elsajátítása

- az egészséges élet módba lovaglás beilesztése

- lovas sportolók képzése és versenyeztetése. hagyományos " örkénytábori " módszerek alapján. Amelynek alapelve: elől könnyű kéz, hátul stabil ülés.

Ezek mind megtalálhatók  Pusztaottlakán a Viharsarok Ringen.

" Ahhoz, hogy megtudjuk mutatni mire vagyunk képesek, meg kell tanulni egyensúlyban ülni a lovon " (Dallos Gyula mester edző).

Várunk minden érdeklődőt és leendő tagot.

Forrás: Janiga.